Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

VR Lunchspel

Details over dit uitje
VR lunchgame in Nijmegen

Teambuilding, een uitgebreide lunch én een nieuwe ervaring komen samen bij de VR-lunchgame van Nijmegen Evenementen. In een restaurant zal uw gezelschap ontvangen worden voor een uitgebreide lunch! Na een korte introductie gaan we snel van start, waarbij de lunchgerechten en de spelrondes elkaar afwisselen. Dit wordt een gezellige middag!

Virtual reality (VR), is een gecreëerde omgeving die met behulp van een VR-bril de gebruiker een ervaring geeft alsof hij of zij onderdeel is van deze omgeving! Onze spelbegeleider zal u instructies geven met betrekking tot de apparatuur en het doel van het spel en vervolgens treden jullie toe tot de virtuele wereld!

Elke ronde gebruikt een ander teamlid de VR-bril. Het is erg belangrijk dat u en uw teamgenoten goed communiceren, want alleen zo kunnen jullie de opdrachten tot een goed einde brengen! Gaan jullie een moordzaak oplossen of kruipen jullie liever in de huid van een criminele bende (zoals Casa de Papel)?

Uiteindelijk kan er maar één team met de hoofdprijs naar huis. De lunchgerechten zullen er echter voor zorgen dat iedereen met een voldaan gevoel naar huis gaat. We zien u graag bij Nijmegen Evenementen voor de VR-game!

Inclusief
  • Professionele begeleiding
  • Moderne VR-brillen
  • Uitgebreide lunch
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie hartje Den Bosch
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan