Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Struinen door de Steegjes van Nijmegen

Details over dit uitje

Kom Struinen door de Steegjes van Nijmegen en laat u door de gids van Nijmegen Evenementen vertellen over deze pittoreske, soms zeer functionele restruimten.

Uw gids loopt voor u uit! Bezoek bijvoorbeeld vanaf de Markt de Molenstraat en de Lange Hezelstraat. Dit is de oudste straat van heel Nederland!

Deze stadswandeling brengt u langs bekende monumenten en plekken zoals: de Grote Markt, het Waaggebouw, de Kruittoren, het Valkhof en tal van andere echte Nijmeegse toppers!

Natuurlijk zal onze gids u natuurlijk vertellen over de bijzondere Romeinse historie van deze oudste Nederlandse stad. Van Karel de Grote tot aan de Middeleeuwen, Nijmegen heeft in 2000 jaar heel wat meegemaakt.

Natuurlijk wordt er ondertussen even gepauzeerd! U neemt plaats op een lekker terras van een café en neemt het er even van. Maar daarna loopt u weer met uw gids door het volgende Middeleeuwse hoofdstuk van deze historische rondleiding! Veel plezier!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Nijmegenaar met jarenlange ervaring)
  • Pauze in typisch Nijmeegs café of op terras
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan