Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Visagie in Nijmegen

Details over dit uitje

Smokey eyes, glamour look, naturel, nude make-up, beleef het allemaal in Nijmegen tijdens de oogstrelende Workshop Visagie van Nijmegen Evenementen.

Een professionele visagiste staat jullie met raad en daad terzijde om de kunst van de visagie tot in de details uit te leggen.

Prima geschikt voor een gezellig uitje in Nijmegen, feestje met vriendinnen of een vrijgezellenfeest. Iedereen krijgt tips en mocht er iemand eerdaags in het huwelijk treden, daar hebben we natuurlijk het beste advies voor!

Make-up geeft een positieve bijdrage aan het uiterlijk. Make-up is er voor iedere gelegenheid. Tijdens deze workshop leert u stapsgewijs hoe u make-up op moet brengen.

De visagie workshop in Nijmegen begint eerst met een korte uitleg over de verschillende technieken die tegenwoordig helemaal hip zijn en die zorgen voor de beste resultaten. De basis van een goede make-up wordt uiteraard uitgelegd. Hoe kies je de juiste foundation, waar gebruik je concealer en de juiste blush en hoe corrigeer je kleine foutjes? Elke deelnemer gaat daarna aan de slag met penselen, sponsjes en bijbehorende make-up.

Reserveer deze kleurrijke en trendy visagieworkshop in Nijmegen en maak er een gezellig en spectaculair metamorfosefestijn van!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding/visagiste
  • Make-up benodigdheden
  • Koffie en thee
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u bij dit arrangement niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan