Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Stijldansen in Nijmegen

Details over dit uitje

Wilt u de Tango of Slowfox of andere dans beheersen? De Workshop Stijldansen van Nijmegen Evenementen in Nijmegen leert het u allemaal.

U kiest zelf welke dans u wilt beoefenen, onze enthousiaste begeleiders zorgen voor de rest. In het centrum van Nijmegen hebben wij een prachtige geaircondionde dansvloer voor u klaar staan om uw uitje met vrienden en vriendinnen, uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest net dat beetje extra te geven.

Kies uit diverse dansen die onze enthousiaste begeleiders beheersen: de tango, quickstep, slowfox en Weense wals of elke andere ballroomdans. Maar u kunt uiteraard ook kiezen uit Latijns-Amerikaanse dansen zoals de chachacha, rumba, samba, paso doble en jive.

Deze danscursus is van alle gemakken voorzien. U kunt tussendoor even uitrusten in de gezellige zitruimte of tussendoor even genieten van een drankje aan de bar. Kies uw stijl en maak er een groot dansfeest van!

Naast deze workshop heeft Nijmegen Evenementen tal van andere creatieve en gezellige arrangementen voor een heerlijk groepsuitje met vrienden en vriendinnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Huur gezellige locatie danscentrum te Nijmegen
  • Comfortabele zitruimte en bar
  • Te boeken om de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan