Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Comedy Diner in Nijmegen

Details over dit uitje

Kent u Nijmegen Evenementen's leuke avondarrangement het Comedy Diner al? De leukste plek in Gelderland om met familie, vrienden of collega's te dineren.

Het speciale arrangement is overgoten met een smaakvolle humoristische saus.

Terwijl de tong gestreeld wordt, luistert en kijkt u tussen de gangen door naar de top van de Gelderse conferenciers. Het zijn veelgeprezen kletsers, bekend van theater, tv en carnavalsavonden. In hun creaties en typetjes rijgen zij de grappen, grollen en humoristische woordspelingen snel aan elkaar. Uw lachspieren worden danig op de proef gesteld!

Deze cabaretiers brengen hun conferences in smakelijk Gelders, maar wel zo dat iedereen het zonder problemen kan volgen. U zult uw best moeten doen het niet uit te proesten! Het is een heerlijk programma vol afleiding, culinaire verwennerij en daverende dijenkletsers.

Dit programma is uitermate geschikt voor een ontspannen bedrijfsfeest, personeelsfeest, familie-uitje of vriendenuitstapje. Vertel uw wensen aan onze medewerkers en wij laten onze professionals er een mouw aan passen!

Inclusief:
  • 3 gangen diner (of buffet op aanvraag)
  • Professionele conferencier (meerdere op aanvraag)
  • Locatie in het centrum van Nijmegen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan