Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Culinaire Winter Wandeling in Nijmegen

Details over dit uitje

Een winteruitje in Nijmegen om van te smullen: bij de Culinaire Winter Wandeling wordt u ontvangen met warme chocolademelk en een stuk Marikenbrood.

Vervolgens laten we u de stad verkennen met een professionele gids die volledig toegerust is om van deze culinaire Winter Wandeling echt iets gezelligs te maken!

Op weg door de pittoreske straatjes van deze oudste stad van Nederland vertelt onze gids u alles over het prachtige Nijmegen en waar deze stad wat betreft eten en drinken bekend om staat.

We nemen u verder nog mee naar een bierproeverij, waar u de lekkerste huisgebrouwen biertjes gaat proeven! Na het eerste slokje zit de stemming er gelijk goed in, met als bijkomend voordeel dat u er extra warm door wordt!

Tot slot sluiten we af in een café waar ze vele glazen wijn per glas serveren, u kunt dus uw ultieme voorkeur uitspreken voor smaak en geur. Hier zal de gids afscheid van u nemen terwijl u met uw gezelschap geniet van deze warmtebron.

Inclusief:
  • Ontvangst met warme drank en Marikenbrood
  • Professionele gids
  • Bierproeverij
  • Een goed glas wijn
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan