Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Lunch in Nijmegen

Details over dit uitje

Het leukste Lunchspel van Nederland, met een drankje en een hapje, de handen aan de knoppen en luisteren naar de mooiste Hollandse hits. De PubQuiz Lunchspel van Nijmegen Evenementen is een mix van Ik hou van Holland en de Popquiz a Gogo.

U speelt de quiz in teams tegen elkaar en moet de noodzakelijke punten bij elkaar sprokkelen om uiteindelijk de PubQuiz hoofdprijs in de wacht te slepen! De onderwerpen van vandaag; vaderlandse geschiedenis, BN-ers, sport en spel!

Er wordt gebruikt gemaakt van verschillende muziekfragmenten en met het spelonderdeel ‘Hints’ waarin u alleen uw antwoorden aan elkaar in lichaamstaal mag uitbeelden, is de lach tijdens deze quiz verzekerd!

Zoekt u nog een feestelijk programma voor dat ene bedrijfsevent? Een quiz waar de lach in het bijzonder naar boven wordt gehaald? Dit alles in combinatie met een lekkere 3-gangen lunch?

Uiteraard kunt u deze PubQuiz Lunch ook combineren met tal van andere programmaonderdelen van Nijmegen Evenementen zoals rondleidingen, workshops en andere spelprogramma´s.

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Lekkere 3-gangen lunch
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan