Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Tas Design in Nijmegen

Details over dit uitje

Bij Nijmegen Evenementen kunt u in de Workshop Tas Design in Nijmegen uw eigen tas geheel volgens eigen wens ontwerpen en decoreren met schitterende accessoires.

Deze workshop brengt alle creativiteit in u naar boven. Wij ontvangen u op een mooie locatie in Nijmegen en laten u werken aan uw eigen sterke merk, een stijlvol tasje dat de competitie met Louis Vuitton makkelijk aankan.

Verschillende stijlvolle en chique materialen staan tot uw beschikking. Uw enthousiaste begeleider ontwerpt al jaren de mooiste tassen en weet als geen ander hoe u van een simpele zwarte schoudertas een mooi design kunt maken. Met behulp van verschillende stofjes, kralen, bedeltjes en kantjes tovert u een simpele tas om in een prachtig exemplaar.

Zin in een gezellig en creatief uitje in het centrum van Nijmegen? De cursus is heerlijk om samen met vriendinnen te doen.

Naast deze workshop heeft Nijmegen Evenementen tal van andere creatieve en gezellige arrangementen voor een heerlijk groepsuitje met vriendinnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Onbeperkt koffie, thee en koekjes
  • Diverse decoratiematerialen, bedeltjes en kralen
  • Te boeken om de door u gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan