Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Winter Walking Dinner in Nijmegen

Details over dit uitje

Beleef Nijmegen in drie smakelijke etappes, met het Winter Walking Dinner, de culinaire stadswandeling van Nijmegen Evenementen, die een unieke belevenis is.

Niet alleen krijgt u allerlei leuke anekdotes te horen over de monumenten deze oudste stad van Nederland, ook schuift u drie keer aan in weer een ander restaurant voor weer een ander gerecht! Een heerlijke winterwandeling voor de inwendige mens dus!

Nijmegen kent tal van prachtige monumenten en natuurlijk het uitzicht vanaf het Valkhof naar de Waalkade, de St. Stevenskerk; uw Winter Walking Dinner door de straten van Nijmegen laat u deze stad in al zijn pracht zien. Uw gids vertelt u allerlei details over de mooiste monumenten, dit alles op weg naar het volgende restaurant.

Voor deze speciale wandeling heeft Nijmegen Evenementen een selectie gemaakt van de beste restaurants, met de beste culinaire verrassingen tijden de wintermaanden. Geniet ervan!

Programma – indicatie:

18.00 – 18.45 Winters voorgerecht
18.45 – 19.45 Wandeling
19.45 – 21.00 Winters hoofdgerecht
21.00 – 22.00 Wandeling
22.00 – 22.30 Winters nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Winter Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit avondarrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Nijmegen with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Nijmegen

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan