Kies uit 200+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Nijmegen
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Nijmegen

Details over dit uitje

Drie restaurants in Nijmegen, meerdere opdrachten, die u in het Crazy Dinner Game van Nijmegen Evenementen per team in een stadswandeling moet uitvoeren.

Tijdens uw tocht door de oudste stad van Nederland wordt alles vastgelegd op videocamera. Deze ludieke avond is er eentje om uw vingers bij af te likken!

Wij nemen u mee naar de drie lekkerste restaurants van Nijmegen! Onderweg moet u de handjes uit de mouwen steken en wat gekke, originele, gezellige of spannende opdrachten voor ons doen! Hebt u er zin in? Wij wel!

Wat moet u precies gaan doen? Het kan verschillen per avond, maar denk maar eens aan kleding wisselen, bij een vreemde thuis een borrel drinken met hele gezelschap, of bijvoorbeeld in een beddenwinkel lekker onder de dekens kruipen voor een dutje. Durft u het aan?

Alle gerechten worden in steeds nieuwe restaurants geserveerd. Een culinaire speurtocht met een speciaal toetje tot slot!

In het laatste restaurant komen we allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Diner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken! Veel plezier en Groetjes thuis!

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera’s
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Nijmeegse Crazy Diner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Diner? Voor 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan